Póló emblémázása szitanyomással

Póló emblémázása szitanyomással

Végre itt a nyár, a meleg, és eljött annak az ideje, hogy hosszabb időt tölthessünk a szabadban. Ilyenkor az egyik legpraktikusabb viselet egy jó kis kényelmes póló.

De, viseljük munkavégzés közben, vagy egy balatoni fesztiválon, kedvenc zenekarunk muzsikáját élvezve, egy póló akkor igazán menő, ha emblémázva van. Erre pedig az egyik legjobb megoldás: póló emblémázása szitanyomással.

A póló emblémázása szitanyomással cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt jó ötlet lehet, főleg ilyenkor, a nyári, vakációs időszakban. Ám ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, nem árt tisztában lenni néhány fontos, a szitanyomás technikájából adódó tényezővel.

Póló emblémázása szitanyomással, kedvező áron, tökéletes végeredménnyel

Ha valaki beleássa magát a szitanyomás történetébe, mindenféle érdekességet megtudhat a szitanyomásról. Többek között azt is, hogy a szitanyomás eredendően textilanyagok dekorációjához lett kifejlesztve. Nem véletlen tehát, hogy a legtöbb esetben a póló emblémázása szitanyomással történik még napjainkban is.

Ám az emberiség folyamatosan törekszik a fejlődés irányába, és ez nincsen másként a nyomtatási technológiák, szitanyomás esetében sem. Így ahhoz, hogy a póló emblémázása szitanyomással ne csak tökéletes legyen, hanem költséghatékony is, a megfelelő körülmények között érdemes alkalmazni.

Kinek, milyen esetben megfelelő választás a póló emblémázása szitanyomással?

A póló emblémázása szitanyomással az alábbi esetekben az ideális megoldás:

  1. Kis darabszámú nyomtatás esetén:

Ha kevés, 20 darabnál kevesebb pólót szeretnénk emblémázni, a póló emblémázása szitanyomással akkor előnyös, ha csak egyszínű mintát szeretnénk rányomtatni. Így például a póló emblémázása szitanyomással tökéletes választás lehet egy kisebb baráti társaságnak, mint egy legénybúcsú vagy születésnapi buli.

  1. Nagyobb darabszámú nyomtatás esetén:

Minél nagyobb mennyiségű póló emblémázásáról van szó, annál jobban csökkennek a póló emblémázásának fajlagos költségei. Ennek oka az, hogy minden szitanyomáshoz – legyen szó bármilyen mennyiségű nyomtatásról – egy egyedi szitakeretet kell készíteni. Valóban nagy mennyiségű nyomtatás esetében – például céges pólókhoz a munkavállalóknak – akár többszínű mintával is történhet a póló emblémázása szitanyomással.

Póló emblémázása szitanyomással a még tökéletesebb végeredményért

Sokan nem is gondolnák, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy az sem mindegy, pontosan milyen anyagú póló emblémázása történik szitanyomással.

Az elmúlt évek munkái során arra jutottunk, hogy a póló emblémázása szitanyomással a lehető legjobb végeredményt hozza:

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más anyagú pólót nem lehet emblémázni. Mindenre van megoldás, csak meg kell hozzá találni a megfelelő, a szitanyomáshoz hasonlóan tartós, minőségi nyomtatási eljárást.

Emblémázni szeretne? Reklámajándékra van szüksége? Keressen minket bátran, és mi megtaláljuk a hozzá illő, tökéletes nyomtatási eljárást.

Cégkereső, magyar cégek, vállalkozások, online vállalkozás, katás vállalkozó, magyar cégek listája, vállalkozások listája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük