Gurulóállvány webáruház

Az állványok és persze létrák nagy segítséget nyújthatnak a magasabb helyeken történő munkák elvégzéséhez. Ehhez azonban minőségi termékekre van szükség, melyet a megbízható szerszám szaküzletekből és webáruházakból szerezhetünk be a legegyszerűbben. Az alábbiakban egy ideális megoldást mutatunk be, ha valaki egy kifejezetten megbízható állvány, vagy gurulóállvány webáruházat keresne.

Gurulóállvány webáruház

A megbízható állvány webáruház

Amennyiben egy kifejezetten megbízható, minőségi termék kínálattal rendelkező szerszám webáruházat keresünk állványok és létrák terén, akkor a Szerszámváros lehet az ideális választás.

Ennek elsődleges oka, hogy az itt található kínálat csak és kizárólag a piacvezető gyártóktól származó termékekből épül fel, amik közül az elsődleges képviselő a Krause márka.

A Krause egy olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyártó, aminek fő profilja a professzionális létrák, állványok és fellépők gyártása. Nem véletlen, hogy számos vállalkozás választja termékeiket, hiszen azok hosszútávú és biztonságos megoldást kínálnak mindenki számára.

Szerszámváros állvány és létra kínálata

A Szerszámváros számos kézi- és gépi szerszám mellett széles kínálattal vár minket a létrák és állványok terén is. Amennyiben tehát szeretnénk létrát, vagy gurulóállványt webáruházban vásárolni, akkor erre itt megvan minden lehetőségünk.

Ezt a már korábban említett minőségi és széles kínálat teszi lehetővé, amiben többek között az alábbi eszközök is megtalálhatók:

  • több és sokcélú létrák

  • állólétrák, két oldalon járható

  • állólétrák, egy oldalon járható

  • csuklós létrák

  • támasztólétrák

  • gurulóállvány

  • tartozékok és pótalkatrészek

  • falétrák

Gurulóállvány webáruház

Szerszámváros nyitvatartás

Amennyiben személyesen győződne meg a Szerszámváros széles és minőségi kínálatáról, akkor azt megteheti Budapesten a Váci út 85-s szám alatt, hétköznapokon 7:00-17:00 között, szombaton 7:30-tól 12:00-ig.

Szerszámváros elérhetőségei

Amennyiben szeretnénk előre érdeklődni a meglévő kínálatról, rendelési lehetőségekről, akkor azt az alábbi elérhetőségek egyikén tehetjük meg:

Hogyan válasszunk állványt?

Amennyiben guruló-, vagy hagyományos állványt vásárolnánk, akkor az alábbi három szempontot érdemes szem előtt tartanunk:

Állvány munkamagassága

A munkamagasság megmutathatja számunkra, hogy milyen magasságig végezhető el az adott munka az állványról. Amennyiben egy 3 méter magas szoba plafonját szeretnénk egy gurulóállványról kifesteni, akkor olyat érdemes választani, amelynek a munkamagassága eléri ezt a szintet.

Állvány állómagassága

Az állómagasság az a maximális magasság, amelyen a dobogót el lehet helyezni az állványon. Az állvány magasság pedig magának a szerkezetnek a magassága. Az állványok esetében fontos, szempont még, hogy a két oldalsó elem fokai meghatározzák, hogy hány különböző magasságú pozícióba helyezhető a dobogó.

Állvány terhelhetősége

A „belépőszintű” gurulóállványok terhelhetősége 150 kg/négyzetméter, munkamagasságuk jellemzően nem haladja meg az 5 métert, és gyakran csak kis kerekekkel vannak ellátva. A professzionális Krause állványok terhelhetősége ezzel szemben akár 200 kg/négyzetméter is lehet, magasságuk pedig a 10 métert is meghaladhatja, így szinte minden feladatra alkalmasak lehetnek.

Összegezve

A Szerszámváros tehát egy ideális megoldásnak tekinthető állványok, gurulóállványok és létrák terén is, ha minőségi, megbízható eszközöket keresünk.

Cégkereső, magyar cégek, vállalkozások, online vállalkozás, katás vállalkozó, magyar cégek listája, vállalkozások listája:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük